Házirend

A Kapca Coworking Iroda területét csak rendeltetésének megfelelően használd! Kérünk ne sérts meg jogszabályi előírásokat, a Házirendben és az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) foglalt szabályokat, mert annak minden következménye Téged terhel!

A Kapca Coworking Iroda hétfőtől-péntekig 8.00 és 21.00, szombaton 11 és 21 óra között tart nyitva, ez idő alatt mindig számíthatsz kollégáin segítségére.

Kérünk, hogy a Kapca Coworking Iroda területén csak a kijelölt külső helyszíneken dohányozz.

Személyi igazolványodat és lakcímkártyádat adategyeztetés céljából első látogatásod alkalmával elkérjük. Adataidat bizalmasan kezeljük, azt jogosulatlan harmadik személy részére nem tesszük hozzáférhetővé!

A Kapca Coworking Iroda nyitott iroda, a biztonság kedvéért ügyelj értékeidre! Az elveszett, eltulajdonított tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

A Kapca Coworking Iroda vendégeinek nincs saját asztala, válassz kedvedre a szabad helyek közül, rendezkedj be kényelmesen, de távozáskor arra kérünk, hogy pakolj el mindent magad után.

Lévén a Kapca Coworking Iroda a közös munkahelyünk, kérünk, hogy másokra tekintettel végezd munkádat! Figyelj rá, hogy a telefonod ne csörögjön túl hangosan, hogy csendesen folytasd a telefonbeszélgetéseidet, hogy kedvenc zenéidet csak Te hallgasd.

Kollégáink jelezhetik számodra, amennyiben nem megfelelően használod a közösségi irodát, vagy nem megfelelően viselkedsz. Többszöri felszólítás esetén kollégáink megkérhetnek, hogy a feladataidat inkább otthon folytasd.

Arra kérünk, hogy a messzire illatozó uzsonnát ne fogyassz nálunk. Csokoládék, sütemények, gyümölcsök, müzlik és egyéb szagtalan nyalánkságok fogyasztása megengedett.

Vendégeidet a Kapca Bisztró és Café-ban láthatod vendégül egy kávéra vagy ebédre. Vendégeid miatt a felelősség Téged terhel!

A nyomtató használata mindenki számára biztosított. A használat feltételeiről és részleteiről érdeklődj kollégánknál.

Az internet használata a Kapca Coworking Irodában biztosított. A wifi kódot kérd as kollégáinktól.

A Kapca Coworking Irodában kifejezetten tilos az interneten illegálisan rendelkezésre bocsátott tartalmak letöltése, megtekintése, ill. meghallgatása. Ez többek között a zene, videó és egyéb letöltésekre is vonatkozik. Tilos továbbá az illegálisan letöltött és hack programok használata és más Vendégek technikai eszközeire való engedély nélküli csatlakozás. Az interneten található tartalmak letöltése saját felelősségre történik.

Biciklidet az udvari tárolóban lelakatolva helyezd el, ha nincs nálad biztonsági zár, érdeklődj kollégáinknál, igyekszünk segíteni neked!
Kérjük, a hulladékot az arra kijelölt tárolókban gyűjtsd!

Munkaállomásod más személyeknek való átengedésére nincs lehetőség.

A Kapca Coworking Iroda munkaállomásai használatához előre foglalás. A munkaállomás foglalása történhet telefonon, vagy e-mailben. Az elérhetőségeket keresd a weboldalunkon.